sábado, 1 de diciembre de 2012

UN TAST DEL NORD DE TAILÀNDIA




Després d' abandonar la turística localitat de PAI, i passar gran part del dia a la carretera, amb algun que altre mareig vam arribar a Tathon, una bonica població localitzada a la riba d'un riu, poques hores abans d'arribar-hi, ni tan sols saviem de la seva existència, però ens va semblar un bon lloc per descansar, al final hi vam estar 3 dies, possiblement sorpresos, per la gran festa que hi va haver el segon dia, una especie de fira, amb multitud de gent vinguda de les contrades pròximes, aquesta ens va recordar la fira de la nostra localitat, que a causa del viatge ens havíem perdut pocs dies abans, podem dir doncs que vam tenir fira ni que fos una mica diferent.  Per tal de celebrar-ho i sentir-nos més aprop de casa vam degustar un cava que portàvem a les nostres motxilles des de l'inici del viatge, ja que les especialitats locals podríem dir que poc tenen a veure amb les de la nostra terra.

El dia següent mal informats vam  perdre el bus cap a la següent població, que més podíem fer que ficar-nos al boral de la carretera i aixecar el dit a la espera que alguna anima caritativa ens recollís i en poc més de  cinc minuts, una família del sud de Tailàndia va parar, amb la sort que teníem el mateix destí, la bonica població de Mae Salong. Una població d'estil xinès, concretament Yunanès, ja que el Yunan és la província de Xina més pròxima a Tailàndia.
La localitat emplaçada entre mig de belles muntanyes ens va permetre gaudir dels seus paisatges de boscos tropicals saltejats de plantacions de té. L'únic inconvenient van ser les pluges abundants de cada tarda, està clar que tant de verd requereix de molta aigua.
Ara ja ens trobem a la capital de la província, Chiang  Rai. Fent temps abans de creuar cap al segon país del nostre viatge! Laos ens espera!




 























































1 comentario:

  1. Nens!!!! Esteu guapissims a la foto!!!! Veig que us prova el viatge!!! Que xules totes les fotos!!! Hem de coordinar la videotrucada per skype!!!! Una abraçada mooooolt forta!!!!!

    ResponderEliminar