sábado, 24 de noviembre de 2012

BLUE SUMMER....


… O també més conegut com verano azul!! Aquesta es la sensació que hem tingut avui!
Igual que estiguéssim vivint dins d'un episodi de la mítica sèrie de TVE, això si, canviant de context i sense en Xanquete! Però el sol espaterrant i la llibertat de moviments oferts per les bicicletes i eren igual!

Val a dir que les bicicletes de passeig llogades a una tenda de PAI ( localitat del nord de Tailàndia on ens trobem) ens feien enllorar les nostres mountainbikes que deuen estar atraient pols als respectius garatges!

Però al final l'experiència a resultat prou divertida i hem pogut acabar gaudint d'un bany en una piscina  d'un resort apartat del centre de la població i de la visita en una reproducció d'un poblat xinès al més pur estil Port Aventura!.

Fins ara, això i la  vitalitat comercial és el que hem pogut captar de la hiper-turística localitat de PAI.

Aquí hi varem arribar ahir després de despedir -nos    de la bonica i tranquil·la ciutat de CHIANG MAI.
Ciutat també prou turística, però a la vegada relaxant si la comparem amb la resta de ciutats Tailandeses que havíem pogut visitar anteriorment!

Especial menció de la ciutat de CHIANG MAI, podem fer dels seus temples budistes, on no és difícil veure-hi la celebració dels actes religiosos i multituds de monjos budistes així com l'assaig de petites orquestres locals fent música amb instruments que nosaltres qualificaríem almenys de rareses!

Per ara el viatge continua sense més novetats, Il·luminat per l'esplendit sol de finals de novembre, només minvat per alguna que altra pluja de mitja tarda.
Tot un plaer poder gaudir d'aquestes temperatures!

Propera parada? a saber on ens portarà el viatge!












1 comentario:

  1. Hola nois!!! Primer que tot me n'alegro molt que esteu disfrutant del viatge!!!! Les fotos són genials!!! L'anna fa taixi o que és allo???? jejeje!!! A veure si ens la tornaràs que no la reconeixerem!!!! Quina enveja quan he llegit que fa solet... aquí fot un fred ja!!! Bueno nois, espero aviat noticies i fotos vostres!!! Un peto gegant!!!!

    ResponderEliminar