lunes, 5 de diciembre de 2011

CANVI DE PLANS




Ja fa uns dies que no he trobat el moment per poder actualitzar aquest blog, hem conegut gent que ho fa cada dia, potser em falta aplicar-me una mica, o simplement fer-ho a la meva manera, encara que el resultat no sigui el mateix es clar, d'altra banda aquest blog tampoc pretén ser un diari personal, sinó un recull de impressions d'aquest viatge.
En tot cas aquest dies d'absència bloggera, m han passat volant. Al deixar New Delhi i de camí a Agra, vam conèixer dos senyors, amb els quals vam compartir el trajecte amb tren i molta informació practica pel viatge, gràcies a aquesta vam decidir canviar de destinació, canviant les platges de Goa, pel cor del país.

El nou rumb escollit va ser Orcha, a l'estat de Madhya Pradesh, el poblet ha resultat ser encantador i tranquil, si obviem els clàxons dels cotxes esclar, i farcit d'antics temples i palaus que resultaven espectaculars, però sobretot al meu entendre, un riu magnífic, en el qual vam tenir l'ocasió de fer-hi alguna que altra excursió i refrescar-nos en les seves aigües.
En el moment en que escric aquestes línies, portem 4 dies en aquest poble suficients per conèixer nous companys de viatge, menció especial pel Denis, un nòmada de pura raça, els seus 23 anys de viatge l'abalen i sobretot el Vito, un amic ja jubilat però amb mes vitalitat que molts joves de trenta anys, apart de la Gala, la Pilar i el David, els quals podeu seguir les seves aventures en el següent blog: http://indianlassi.blogspot.com/

I per l'altra banda la gent local, en general encantadora, a nivell personal he compartit prou temps amb el Shiva, un comerciant que apart de un gran sentit del comerç també desprenia una gran bondat.
O com no el Rahul, un noi de uns vint i tants que ens ha ajudat a superar totes les dificultats burocràtiques que aquest país et planteja en cada instant!

Peró ja ha arribat el moment de les despedides, ens queden pocs dies abans no marxem d'aquest petit món, la India!
Hem d'anar fent via direccio Mumbai, això si primer una de Rajasthan!









































2 comentarios:

  1. Be water my friend!
    què seria un viatge a l'Índia si no canvies de plans constantment? Veig que t'hi estàs adaptant de meravella!
    :)

    ResponderEliminar
  2. A per cert! m'encanta la samarreta!

    ResponderEliminar