sábado, 10 de diciembre de 2011

BYE BYE INDIA!



Els últims dies hem tingut de fer via cap al sud, hem d'arribar el dia 13 a la capital economica de la India, Mumbai per agafar el següent avio, Malàisia ens espera!
Aquest fet ha comportat que haguem passat moltes hores en moviment aquest dies, hores als autocars, als trens, a les estacions, i com no buscant hotels on poder descansar!
Entre mig però, hem tingut l'ocasió de fer un tastet del Rajasthan, el poc que he pogut veure, m'ha encantat, el poblet de Puskhar, semblava un paradís pels hypies i els fumadors, tot i que alhora segurament el molt turisme present l'hi haurà fet perdre la màgia dels temps passats!

L'altra destinació del Rajasthan ha estat Uidapur, una ciutat encantadora, la qual rodeja un llac magnífic! Apart d'estar repleta de palaus i temples i mostrar la seva esplèndida historia en molts del racons de la ciutat, la ciutat estava especialment neta pel que estem acostumats en aquest país. Un lloc agradable on ens hi haguéssim pogut perdre un bon temps, però Mumbai ens quedava a molts quilometres i ha moltes mes hores de viatge, aixi que després d'agafar aire, vam tenir de re-emprendre el camí cap al sud!

Per primer cop en tot el viatge hem vist el mar! On estem ara, un petita ciutat que es diu Daman (no confondre amb Andaman) i que queda aprop de Mumbai, en ella teníem la intenció de gastar els temps que ens queda banyant-nos en les aigües del Mar Aràbic, la decepció ha estat quan ens han informat que esta totalment prohibit fer-ho, degut a la contaminació de les aigües, realment a la Índia tenen un greu problema amb la pol·lució que s'hauran de plantejar ben aviat...
En tot cas ha arribat l'hora d'abandonar aquest país de contrastos, amb més de mil milions d'ànimes, e histories! La sensació que hem deixa és agredolça, i hem queda la impressió que tot just ara començava a adaptar-m'hi,i que hem queda molt per veure i mil racons per descobrir!
Peró el viatge ha de continuar i no puc fer més que quedar-me amb la part positiva que aquest país m'ha mostrat i les grans persones que hem conegut pel camí, les coses dolentes de ben segur que el temps les esborrara dels nostres records!





































2 comentarios:

  1. Bon voyage!!!
    Gaudeix del mar i dels nous paisatges!!! N'esperem fotos! ;)

    una abraçada,

    núria

    ResponderEliminar
  2. Primooooooo! ke bonaaaaaa! ja veig ke t'ho estàs passant de primera! aprofita d'akest viatge espectacular tant com puguis

    ResponderEliminar