martes, 31 de enero de 2012

JUNGLA I PLATJA TOT EN UN!


De bona matinada una sessió de patiment amb el Barça Madrid en un bar hindú! Que millor per tal de començar el dia amb energia i agafar el camí que ens tenia de dur a Tioman!
Descartat finalment el parc nacional de Taman Negara, les pluges que allí s'hi donen en aquesta època de l'any i l'escàs temps que ens restava en aquest país ens van empenyer cap al sud, direcció Singapur.
Aixo si, fent una primera parada abans en aquesta fantàstica illa. Quan vam decidir aquesta destinació sabíem que es tractava de una bonica illa amb platges d'aigua cristal·lina, les quals ens han sorprès gratament, encara que no pas els micos que l'habiten!
Però el que no sabíem es que en ella també hi trobaríem una petita jungla, la qual em tingut l'ocasió de visitar acompanyats d'un biòleg, el qual semblava tenir un radar detector d'espècies animals i vegetals interessants!

Amb ell hem compartit aquest dies en aquest petit paradís, juntament amb nois i noies europeus de diferent nacionalitat, inclús vam arribar a conèixer uns nois catalans que casualment havien conegut el meu anterior company de viatge, el Sergi! Que es veu que també s'ha deixat caure per aquí!
I es que tot viatjant resulta fàcil conèixer gent, em sembla que alguns dels meus amics riuran al llegir aquestes paraules escrites per mi! Però realment es aixi!

Ara però toca emprendre altra vegada el camí, demà parada a Singapur i passat demà a Tailàndia on hem de recollir un bon amic que ens ha d'omplir el temps de rialles i la panxa de fuet i vi!



















































No hay comentarios:

Publicar un comentario