lunes, 23 de enero de 2012

COM A CASA



De tornada a Malàisia, a la seva capital concretament, i després de passar-hi uns dies he pogut conèixer una mica millor la vida del dia a dia d'aquesta gran ciutat, que no immensa, però que a la vegada és cosmopolita com poques.
A part de les tres grans ètnies principals, autòctons, xinesos e hindús; També hi trobem gent de quasi tots els racons d'Àsia, que intenten guanyar-se la vida en un país més modern.
D'altra banda i degut a la gran explosió de la companyia Airasia, la qual ofereix preus molt competitius, gran part del turisme internacional que viatja al sud-est asiàtic, tria com a porta d'entrada Kuala lumpur. Aixi doncs no es pas difícil trobar occidentals per a tot arreu, inclús algun que altre catalanoparlant, i es q tot i ser pocs estem per tot el món! I parlant amb alguns d'ells me adonat que la crisi actual actua com a un dels principals motivadors a viatjar i empeny a la joventut a buscar treball fora de les nostres contrades.

Les altres ciutats de Malàisia que hem visitat amb el David, nou company de viatge són ciutats prou netes i modernes, tot sovint es troba a faltar aquella sensació especial d'estar en un altre continent, ja que hi ha llocs que recorden molt casa nostra, concretament vam estar en una platja que podria ser qualsevol de les de Salou, Lloret de Mar o Benidorm. Aixi que la intenció dels dies que ens queden per aquest país es visitar la jungla i tot seguit canviar de costa si es que les pluges i el transit caòtic de les celebracions per l'any nou 
xinès ens ho permeten.




















































No hay comentarios:

Publicar un comentario