viernes, 21 de octubre de 2011

PER COMENÇAR...


Crec que la ciutat d'Istanbul mereix un viatge apart en una altra ocasió. Només ens hem pogut dedicar a fer el guiri durant les poc més de 24 hores que hi hem estat. Val a dir que a nivell personal m'enduc una grata impressió d'aquesta gran ciutat repleta de vida pels 4 costats!
Arribada a l'aeroport de Sharjah, als Emirats Àrabs Units! El poc que he pogut veure d'aquest país ha estat molta sorra a traves de les finestretes de l'avio. Els nostres temors s'han confirmat, el retràs del vol de sortida d'Istanbul ens ha fet perdre el vol de connexió amb el Nepal! Estem atrapats en aquest aeroport durant 9 hores sense cap més distracció que els tristos àpats que en ofereixen com a compensació.

Per cert el Sergi continua sense resoldre els problemes de connexió. Per tant la posada en linia d'aquest blog haurà d'esperar!

Al final les 9 hores han estat productives, hem conegut uns catalans|espanyols entre d'altres, i hem pogut compartir les hores d'espera.

El noi que resulta que es de Jaca ens ha explicat l'historia dels últims anys de la seva vida, historia que a mi particularment m'ha recordat un llibre que feia poc que m'havia llegit de l'Albert espinosa. Parla de superació davant les dificultats i de les coses bones que ens ofereix la vida!
Si voleu mes informació podeu consultar el seu blog: http://aprovechatedelcancer.blogspot.com/








No hay comentarios:

Publicar un comentario